Köpvillkor

Leveranstiden är normalt 5-7 dagar.

Särskilda köpevillkor.
Varor som specialbeställs eller är rabatterade går ej att byta enligt öppet köp. Fabrikationsfel går naturligtvis att reklamera.

Vi kan även skicka till utlandet. Faktisk fraktkostnad tillkommer ordern. Kontakta oss om du har några frågor.

Öppet köp/retur (14 dagar) och storleksbyte
Kontakta oss via mail eller telefon så att vi kan förebereda din nya storlek för skickning och således förkorta din väntetid vid bytet.

Återsänd varan/varorna i oanvänt skick tillsammans med följesedel eller kopia av följesedel. Eventuella varutaggar ska sitta kvar på varan. Var noga att markera i försändelsen vem den kommer ifrån.


Vid byte/retur så står du som kund för frakten till oss. Kontakta oss innan du skickar tillbaka så att vi kan förbereda mottagandet.


Ångerrätt
Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från ditt mottagande av leveransen. (Gäller ej vid specialbeställda varor) Du står själv för returfrakten. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: www.konsumentverket.se

Vad är skillnaden på Öppet köp och Ångerrätt?
Öppetköp = obrutenförpackning således felfri vara
Ångerrätt= öppnad förpackning med varan i felfritt skick

Reklamation
Reklamation innebär att du kontaktar oss och berättar att du upptäckt ett fel på varan, felet kan härledas till produktion och ej pga normalt slitage. Du berättar också varför du inte är nöjd. Vi får då möjlighet att rätta till felet, till exempel genom att:

reparera varan
ge dig en ny vara
ge dig pengarna tillbaka.

För att du ska kunna reklamera något krävs att felet fanns från början. Du får alltså inte själv ha orsakat felet. Reklamationsrätten är lagstadgad och gäller i 2 år från det datum du tagit emot varan.
Skicka inte tillbaka en vara utan att kontakta oss först, vi vill kunna ge bästa service och kunna förbereda hanteringen så att den går så smidigt som möjligt.

Rabatter
Vill du bli återförsäljare av våra produkter? Hör av dig till mig så kan vi diskutera upplägg, volymer och återförsäljarprislista.

Betalningsalternativ
- Kortbetalning
Kostnad: 0 kr
Du betalar med ditt Visa eller Mastercard via Payson 100% säkert. All information är krypterad. Pengarna reserveras på ditt konto och dras vanligen inom 24 timmar från du lagt din beställning.

- Faktura
Kostnad: 30 kr
Betalning mot 10 dagars faktura. För denna tjänst debiterar vi en fakturaavgift på 30 kr. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Var noga med att fylla i din folkbokföringsadress i beställningsformuläret då vi endast skickar till den adressen vid fakturabetalning. Tänk också på att beställaren behöver vara över 18år.
Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2% per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiterar lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr.

Leveranssätt
Vi skickar beställningar som varubrev via posten, servicepointpaket via DHL eller vanligt brev beroende på vad som är mest passande för din order. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget. Du kan även välja hämta i vår butik i Kristinehamn.
Fraktkostnaden är för närvarande 59kr. Vid ordervärde överstigande 1000kr bjuder vi på fraktkostnaden.

Skador på paket
Upptäcker du skador på paketet behöver du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, är det till dem du bör vända dig göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Vi delar inte med oss av dina uppgifter till något annat företag än vi kryptering när du betalar med payson och till det kreditupplysningsbolag som vi samarbetar med när vi gör kreditupplysning, skickar påminnelser eller inkassokrav.

Tack för din beställning!

Tillbaka